Новини компанії

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» представляє українську цукрову промисловість в Лондоні на 30th International Sugar Organization Seminar

24.11.2021

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» представляє українську цукрову промисловість в Лондоні на 30th International Sugar Organization Seminar

Компанія «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» стала єдиним представником української цукрової промисловості на щорічному 30th International Sugar Organization Seminar (ISO) в Лондоні, де 22-24 листопада зібралась світова цукрова спільнота.

Наша делегація виступає не просто слухачами. Директор департаменту продажів цукрової продукції «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» Артем Семененко та керівник відділу експорту Олена Стуженко проводять на заході переговори та ділові зустрічі з усіма провідними світовими трейдерами: ED&F Man, LDC, Cukden, Chadwell, Alvean, British Sugar.

Основна тема конференції – Innovation&Sustainability – сталий розвиток та диверсифікація. Актуальні виклики галузі – не лише COVID-19, а й зниження впливу галузі на довкілля.
«УПІ-Агро», як один із флагманів української цукрової промисловості, в повній мірі сприймає виклики, які стоять на даний момент перед світовою індустрією в цілому та цукровим виробництвом в Україні зокрема. «УПІ-Агро» розвивається та диверсифікується наряду із провідними європейськими та світовими виробниками.

Для нас важливими є теми прогнозів світового балансу цукру сирцю, білого цукру, посилення екологічних норм, як наслідок – прогнози споживання етанолу як палива для двигунів внутрішнього згоряння, що напряму впливатимуть на ціни на цукор. Також ми уважно слідкуємо за усіма новими технологіями, які впроваджуються в рамках програм зменшення викидів СО2», - зазначає Артем Семененко.

«Цукор все так само білий, як і раніше, але з кожним днем більш зеленіший» – цей слоган відмінно відповідає стратегії, яку найближчими роками реалізовуватиме міжнародна цукрова спільнота.

Серед основних інструментів задля збереження галузі та її подальшої реорганізації міжнародні фахівці виділяють диверсифікацію, виробництво біопластику, біоетанолу, косметики та паперу, що призведе до зниження забруднення довкілля та згубного впливу на природу.

Go Green – це міжнародний загальний рух, спрямований на озеленення всіх процесів: від сортування сміття до спорудженням біогазових комплексів та скорочення карбонового сліду.