Виробництво цукру

«УПІ-АГРО» посідає 3-е місце серед найбільших виробників цукру в Україні
Цукровий бізнес «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» представлений двома цукровими заводами, розташованими у Вінницькій області, у безпосередній близькості до територій вирощування цукрового буряку виробничими підрозділами компанії.
Цукрові заводи "УПІ-АГРО" впевнено очолюють рейтинг найпотужніших вітчизняних цукроварних підприємств - як за обсягами переробки, так і за показником виходу цукру.
За результатами 2018 року Крижопільський цукровий завод встановив галузевий рекорд по обсягу цукру, виробленого одним заводом у виробничий сезон. Завод виробив 171 тис. тон цукру, що є абсолютним рекордом за всю 195-літню історію цукроваріння в Україні!!!

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» регулярно здійснює модернізацію виробничих потужностей, спрямовану, передусім, на підвищення потужності переробки та енергоефективність. Зокрема, в результаті проведеної роботи переробна потужність Крижопільського цукрового заводу збільшилась з 5,5 до 8 тис тонн буряку на добу, Гайсинського – з 3,5 до 8 тис. тонн на добу. У 2014 році завершено основний етап переведення парових котлів цукровиробних підприємств «УПІ-АГРО» з газу на вугілля, що дозволило компанії знизити вартість технологічного пару у 2,5 рази та стати найефективнішим виробником цукру в Україні.
100
днів

Виробничий процес у компанії побудовано таким чином, що переробка буряку тривае 100 днів, що являє собою оптимум для цукрового заводу.
«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» приділяє багато уваги якості та безпеці продукції. Цукрові заводи компанії у 2011 році пройшли сертифікацію на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2008. З 2013 року Гайсинський цукровий завод сертифіковано по схемі FSSC 22000 – системі менеджменту безпеки харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР.
