Новини компанії

Пам'яті Олексія Івановича Порошенка

16.06.2020

Пам'яті Олексія Івановича Порошенка

Сьогодні, 16 червня, на 84 році життя помер Герой України, Заслужений працівник сільського господарства, засновник і почесний президент компанії «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» Олексій Іванович Порошенко. Людина, яка все своє життя присвятила розвитку вітчизняної аграрної галузі, праці на благо рідної землі.

Олексій Іванович завжди був лідером і натхненником. 20 років тому він об’єднав аграрні підприємства Вінниччини навколо цукрових заводів, заклавши основи аграрного холдингу «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО». Його відданість аграрній справі, цілеспрямованість, його прагнення відроджувати села і допомагати людям стали тією рушійною силою, яка перетворила компанію «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» у флагмана цукрової і аграрної галузі України.

Робота на землі була сенсом життя Олексія Івановича. Навіть тоді, коли похилий вік давав про себе знати, і здоров’я підводило, Олексій Іванович їхав у поля та на ферми, заряджаючись сам і заряджаючи оточуючих своєю енергією, почуттям гумору, оптимізмом…

Пам’ять про Олексія Івановича нетлінна, адже його справу продовжує команда однодумців і друзів, яким він передав свою мудрість, любов до землі, свої цінності, а його добрі справи пам’ятають і пам’ятатимуть тисячі жителів сіл Вінниччини.

Сумуємо. Пам’ятаємо. Співчуваємо родині та близьким.