Новини компанії

«УПІ-АГРО» - у п’ятірці найбільших виробників борошна

19.02.2016

«УПІ-АГРО» - у п’ятірці найбільших виробників борошна

За результатами 2015р. Вінницький комбінат хлібопродуктів №2 виробив 83,8 тис. тонн високоякісного борошна і закріпив свої позиції у п’ятірці найбільших виробників цього продукту в Україні.  

Завдяки стабільно високій якості продукції, компанії також вдалось розширити географію експорту. У 2015 р. продукція ВКХП№2 експортувалась у більше ніж 15 країн світу, серед яких Молдова, Грузія, Туркменістан, Ізраїль, Палестина, Сирія, Ірак, В’єтнам, Ліван, Ангола та ін.

Окрім борошна, основною продукцією комбінату є манна крупа (у 2015р. вироблено 1,5тис. тонн), висівки (у 2015р. вироблено 27,4 тис. тонн).

Наприкінці 2015р. на ВКХП№2 завершено масштабну реконструкцію, а саме – встановлено другу виробничу лінію, що дозволить подвоїти переробні потужності. На даний момент на лінії здійснюються пуско-налагоджувальні роботи, після завершення яких підприємство зможе переробляти до 688 тонн зерна на добу. Тим не менше, навіть робота лінії у тестовому режимі дозволила ВКХП№2 за результатами грудня виробити 10 655 тонн борошна і увійти у трійку найбільших виробників цього продукту в Україні. Очікується, що вихід лінії на планові показники роботи у найближчі місяці виведе «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» у лідери галузі.