Новини компанії

УПІ-АГРО відзначено за вдосконалення технології

13.06.2019

УПІ-АГРО відзначено за вдосконалення технології

30 травня 2019 року під егідою аграрного журналу The Ukrainian Farmer у Києві відбулась дев’ята церемонія нагородження за найвищі досягнення в розвитку аграрної галузі «Аграрна Еліта України-2019». До 100 найкращих підприємств аграрного сектору України увійшли як великі агрохолдинги, так і невеликі господарства, що ефективно працювали у 2018 році.

Результатом обговорення експертів стало визначення лауреатів у 12 номінаціях, серед яких: Ефективне виробництво, Інноваційність, Розвиток інфраструктури, Визнання колег, Успішна диверсифікація, Технічне переозброєння, Потужний розвиток, Розвиток переробки, Удосконалення технології, Надійність і стабільність, Модернізація виробництва та Соціальна відповідальність. Нагороди у номінаціях вручали діячі культури і мистецтва, представники влади, дипломатичних та банківських кіл. Цього року «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» отримав нагороду у номінації «Удосконалення технології».

Отримуючи відзнаку, Директор департаменту продажів цукру «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» Рудольф Гельфанд подякував організаторам та журі за нагороду та зазначив, що компанія і надалі буде інвестувати у розвиток та вдосконалюватись, тому що "ми віримо у наших людей, віримо у майбутнє України, у майбутнє нашої компанії!"