Новини компанії

Продовольча компанія «Зоря Поділля» відзначила своє 10-річчя!

16.03.2016

Продовольча компанія «Зоря Поділля» відзначила своє 10-річчя!

Cтруктурний підрозділ «УПІ-АГРО» Продовольча компанія «Зоря Поділля» відзначила 10-річчя свого заснування. Сьогодні це - потужний агровиробник, який обробляє понад 50 тис. га землі і є прямими роботодавцем для більше ніж 1800 працівників. Це великий, дружний колектив, який наполегливо крокує до спільних вагомих результатів. Так, у 2015 році на полях компанії досягнуто врожайності озимої пшениці - 5,83 т/га, ярого ячменю - 4,73 т/га, цукрового буряку – 50т/га. На флагманські позиції у галузі вийшов і Гайсинський цукровий завод, переробна потужність якого за ці 10 років зросла з 2 500 до 8 000 тонн цукрового буряку на добу. За результатами 2015 року завод виробив більше 104 тис. тонн цукру і став лідером серед підприємств галузі за обсягом виробництва. Серед галузевих лідерів також і тваринники «Зорі Поділля», які у 2015 році отримали по 8232 кг молока з корови.

«Зоря Поділля» служить запорукою стабільного розвитку територіальних громад у населених пунктах, де вона веде свою діяльність. Так, лише протягом трьох останніх років на соціальні програми і благодійність компанія спрямувала понад 12,5 млн. гривень. Це кошти, інвестовані в інфраструктуру села, у те, щоб у працівників і пайовиків компанії були гідні умови життя, можливість отримувати якісні освітні та медичні послуги, займатись спортом.

За ці 10 років зроблено багато, однак молодий та амбітний колектив «Зорі Поділля» не збирається зупинятись на досягнутому. Попереду – нові звершення та нові рекорди!